Нападателят на Интер - Маркус Тюрам, даде интервю за вестник Кориере

...
Нападателят на Интер - Маркус Тюрам, даде интервю за вестник Кориере
Коментари Харесай

Тюрам: Имам чувството, че съм в Интер от години

Нападателят на Интер - Маркус Тюрам, даде изявление за вестник " Кориере дело Сера ", в което приказва за сполучливия досега сезон за отбора му. Френският национал мина при " наредзурите " през лятото, само че незабавно съумя да се наложи като главен футболист в състава на Симоне Индзаги.

" Наистина изпитвам наслаждение да играя за тима, Ние сме доста единни. Аз пристигнах тук през юли 2023, само че имам възприятието, че съм в тима от години ", сподели централният нападател, който има 11 гола и 7 асистенции през сезона във всички шампионати.

" Винаги се пробвам да виждам на нещата от положителната им страна. Такъв съм от напълно дребен. Понякога хората не правят оценка такова държание ", споделя синът на Лилиан Тюрам. Той счита, че сравненията с татко му, който е международен първенец с Франция от 1998 година, не са в негова изгода.

" Много постоянно се слушам с Тиери Анри. Той ме поучава за доста неща, освен за футбола ", признава Тюрам за връзките си със селекционера на младежкия отбор на " петлите ".

" Откакто пристигнах в Интер, усъвършенствах играта си без топка, тъй като в Италия се работи доста в тактическо отношение ", счита французинът, който е роден в Парма.

" Говорих с Майк Менян. Това, което се случи с него в Удине, е грозно, само че за злощастие не е нещо ново. Майк постъпи вярно, като напусна терена. Надявам се нещата да се подобрят в положителния смисъл ", сподели още пред вестника Маркус Тюрам, който ще е измежду главните асове на Интер в мача с Атлетико Мадрид от Шампионската лига идващия вторник (20 февруари).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР